Saturday, May 25, 2019

Lirik Jihan Audy - Pamer Bojo

Lyrics for 'Pamer Bojo' by Jihan Audy


Koyo Ngene Rasane Wong Nandang Kangen
Rino Wengi Atiku Rasane Peteng
Tansah Kelingan Kepingin Nyawang
Sedelo Wae Uwis Emoh Tenan

Cidro Janji Tegane Kowe Ngapusi
Nganti Seprene Suwene Aku Ngenteni
Nangis Batinku, Nggrantes Uripku
Teles Kebes Netes Eluh Neng Dadaku

Dudu Klambi Anyar Sing Neng Njero Lemariku
Nanging Bojo Anyar Sing Mbok Pamerke Neng Aku
Dudu Wangi Mawar Sing Tak Sawang Neng Mripatku

Nanging Kowe Lali Nglarani Wong Koyo Aku
Nengopo Seneng Aku Yen Mung Gawe Laraku
Pamer Bojo Anyar Neng Ngarepku

Cidro Janji Tegane Kowe Ngapusi
Nganti Seprene Suwene Aku Ngenteni
Nangis Batinku, Nggrantes Uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu Klambi Anyar Sing Neng Njero Lemariku
Nanging Bojo Anyar Sing Mbok Pamerke Neng Aku
Dudu Wangi Mawar Sing Tak Sawang Neng Mripatku
Nanging Kowe Lali Nglarani Wong Koyo Aku

Nengopo Seneng Aku Yen Mung Gawe Laraku
Pamer Bojo Anyar Neng Ngarepku
Nengopo Seneng Aku Yen Mung Gawe Laraku
Pamer Bojo Anyar Neng Ngarepku

Let's Stream 'Pamer Bojo' by Jihan Audy




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Jihan Audy - Pamer Bojo provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Jihan Audy - Pamer Bojo available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Jihan Audy - Pamer Bojo lyric Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment