Sunday, June 30, 2019

Lirik Asep Balon (Feat. Fiksi Aunurofik) - Tugtalige

Lyrics for 'Tugtalige' by Asep Balon Feat. Fiksi Aunurofik


Verse 1
Jaman ayeuna loba konten kreator
Nu ngamodusan talent na, kudu rada didagor
Neang model geulis keur konten di dunia maya
Terus pepet ngarep si model daek dikukumaha
Ai saria teh teu payu? Ato emang teu mampu?
Ngaran karek naek saeutik oge geus belagu
Mun sia ngan saukur rek neang awewe
Tong modus nyieun konten teang weh ublag ITC
Aing boga carita tentang hiji mangkeluk
Ngarasa ganteng padahal beungeutna ciga kewuk
Di sosmed kawas nu betul, padahal wadul
Kontenna so mamatahan tapi nyatana cabul
Sing loba ngaca meh hirup rada ajeg
Sia mah da ngaca na di cai kokobok warteg
Followers loba lain harti sia bisa ngaraja
Di kuburan moal ditanya followers baraha?

Chorus
TUGTALIGE LIGE KALAPA
KONTEN NA TEU HADE, TAPI ASA NGARAJA
TUGTALIGE LIGE KALAPA
NGABAPERAN AWEWE, GEUS ASA PANGGANTENGNA

Verse 2
Youtuber, vidgramer, nepi fotografer
Sararua loba nu jelema na teu cageur
Modal kamera ngarep bisa meunangkeun model
Sugan beunang mimilikan geus ciga masang togel
Beres photoshoot teu hilap dm-an
Mun si model na nyangut, langsung beberebetan
Pas foto geus jadi pasti si model menta
Balesna "Minta no kamu, aku kirim via WA.."
Geus meunang whatsapp na, langsung nyieun rencana
Pokona mah kudu beunang kumaha we carana
Mun gombalan receh teu neurak langsung pamer harta
Pake kabeh cara da hayang meunang jero calana
Halo aa fotografer cara sia katebak
Teu kabeh awewe bisa ku sia dijebak
Kuaing bocorkeun kabeh tah kusia deuleu
Samarukna aing teu wani? DA EMANG HENTEU!

Let's Stream 'Tugtalige' by Asep Balon Feat. Fiksi Aunurofik




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Asep Balon (Feat. Fiksi Aunurofik) - Tugtalige provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Asep Balon (Feat. Fiksi Aunurofik) - Tugtalige available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Asep Balon (Feat. Fiksi Aunurofik) - Tugtalige lyrics Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment