Sunday, June 16, 2019

Lirik Jihan Audy - Matur Nuwun

Lyrics for 'Matur Nuwun' by Jihan Audy


Walau Memang Tak Harus Memiliki
Tapi Rindu Ini Sakit Sekali
Nyatane Wes Ora Sejalan Kowe Ninggalke Aku
Aku Ra Nyongko, Aku Ra Ngiro

Walau Hati Hancur Bertubi-Tubi
Mendengar Cintamu Yang Telah Pergi
Ngakune Sebatas Kekancan
Kowe Ngapusi Aku
Aku Rapopo, Kudu Tak Terimo

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari
Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali

Janur Kuning Sing Uwes Melengkung
Nandakke Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Walau Hati Hancur Bertubi-Tubi
Mendengar Cintamu Yang Telah Pergi
Ngakune Sebatas Kekancan
Kowe Ngapusi Aku
Aku Rapopo, Kudu Tak Terimo

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari
Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali

Janur Kuning Sing Uwes Melengkung
Nandakke Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Wes Biasa Disakiti, Wes Biasa Loro Ati
Ibarate Langit Mendung Aku Wes Nyiapke Payung
Ilat Tanpo Balung, Tresnaku Wes Rampung
Matur Nuwun Wes Ngelarani Sayang
Saiki Aku Dewe
Mung Iso Ndongakke Langgeng Saklawase

Matur Nuwun Wes Gelem Ngabari Undangan Tanpo Tak Wanti
Aku Loro Ati, Tresnamu Gawanen Bali
Janur Kuning Sing Uwes Melengkung Nandakke Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Janur Kuning Sing Uwes Melengkung Nandakke Tresno Wes Rampung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung
Pun Cekap Sementen, Nderek Langkung

Let's Stream 'Matur Nuwun' by Jihan Audy




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Jihan Audy - Matur Nuwun provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Jihan Audy - Matur Nuwun available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Jihan Audy - Matur Nuwun lyrics Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment