Sunday, September 1, 2019

Lirik GMLT - LALEKNO

Lyrics for 'LALEKNO' by GMLT


# intro
KOE SING SLALU TAK BANGGAKE
SAIKI AKU NGERTI KOE SING SAK TENANE
KOE RA SE APEK SEK TAK KIRO KOE RA SE APEK SING TAK KAREPNO GAWE ATI KUCIWO.

LILAKE LALEKE KABEH RA PERLU TAK RASAKE LORO LAN PERIHKU KOE SING GAWE BUBRAH.

#reff
WES KABEH TAK NEHKE TRESNAKU NGGO KOE.
LAN SAIKI AKU SADAR KOE WES GAWE NYESEL ATIKU.
NANGING NYATANE SUSAH SING TAK RASAKE MERGO SLIRAHMU ORA PODO KARO JANJIMU.

#rapp. 1
DEK JEBUL KOYO NGENE BALESANMU NENG AKU SETELAH SEKIAN LAMA KAU BERJALAN DENGANKU AKHIRE AKU SADAR KOE AMUNG DOLANAN RA NYONGKO AKU NGOPO KOK KOE TEGO TENAN.
AKU WES BERJUANG OPO WAE TAK LAKONI TIWAS AKU NGERTI JEBUL KOE MUNG NGAPUSI SENADYAN KOE NGERTI NANGIS NENG NJERO ATI IKI KOE RA PEDULI.

#rapp 2
SAIKI WES CUKOP ORA NGAREP SAK LUWIHE SAIKI WES CUKUP MONGGO YEN AREP NINGGALKE
AMERGO ATI IKI UWES CUKUP NGILKASKE NRIMO OPO ANANE.

Let's Stream 'LALEKNO' by GMLT




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics GMLT - LALEKNO provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song GMLT - LALEKNO available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu GMLT - LALEKNO lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment