Friday, November 22, 2019

Lirik Aftershine ft. Damara.de - Yowes Modaro

Lyrics for 'Yowes Modaro' by Aftershine ft. Damara.de


Rino ing wayah wengi
Aku kelingan kowe sek mbien ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpa terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo e kowe bungah

Mbokyo tulung sadaro
Ojo sakpenak e dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ra ngerumangsani
Aku merjuangke esuk awan bengi
Golek rejeki tak nggo ngeragati
Mbasan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pengen bahagia
Jujur kesel mlarat urip rekoso

Mbokyo tulung sadaro
Ojo sakpenak e dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

( sepurane aku kangmas)
Modaro... Sadaro....
( aku pengem ayem)
Ojo sakpenak e dewe
( kowe kudu ngerti)
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
(Dudu maksudku ngelarani)
Waton ninggal lungo
( nangin aku pengen urip mulyo)
Gandengan karo wong lio
(Kanggo aku)
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Let's Stream 'Yowes Modaro' by Aftershine ft. Damara.de




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Aftershine ft. Damara.de - Yowes Modaro provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Aftershine ft. Damara.de - Yowes Modaro available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Aftershine ft. Damara.de - Yowes Modaro lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment