Saturday, February 8, 2020

Lirik Happy Asmara - Dalan Liyane

Lyrics for 'Dalan Liyane' by Happy Asmara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati

Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten

Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji sing ngati-ati

Let's Stream 'Dalan Liyane' by Happy Asmara




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Happy Asmara - Dalan Liyane provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Happy Asmara - Dalan Liyane available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Happy Asmara - Dalan Liyane lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment