Monday, February 17, 2020

Lirik Vivi Artika - Gusti Kulo Los

Lyrics for 'Gusti Kulo Los' by Vivi Artika


Gusti ati kulo sampun los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Saiki sing nduweni malah wong liyan

Tak sayang sayang ojo nganti kelangan
Tresno sing gemati iki wis terlalu dalam
Kabeh kurangku mugo kowe ngerteni
Tak perjuangke ben cepet rabi

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen nanging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opo
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti ati kulo sampun los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Saiki sing nduweni malah wong liyan

Gusti kuat kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan leh mari
Butuh wektu suwe kanggo nglalekke
Kabeh kenangane aku lan dewek'e

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen nanging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opo
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti ati kulo sampun los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Saiki sing nduweni malah wong liyan

Gusti kuat kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan sing mari
Butuh wektu suwe kanggo nglalekke
Kabeh kenangane aku lan dewekke

Let's Stream 'Gusti Kulo Los' by Vivi Artika




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Vivi Artika - Gusti Kulo Los provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Vivi Artika - Gusti Kulo Los available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Vivi Artika - Gusti Kulo Los lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment