Thursday, March 19, 2020

Lirik HAPPY ASMARA - KADUNG JERU

Lyrics for 'KADUNG JERU' by HAPPY ASMARA


Aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbe mantanmu

Pancen uwes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben ndekne balikan mbe awakmu

Jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luweh kowe luweh ku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe kowe
yowes ben tak iklaske
yen meh mbalik mbe kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luweh apik

Aku wes kandung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbe mantanmu

Pancen uwes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben ndekne balikan mbe awakmu

Jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luweh kowe luweh ku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe kowe
yowes ben tak iklaske
yen meh mbalik mbe kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luweh apik

Mas kowe ojo nesu
pangapuranen aku
durung nganti iso mbukak atiku

Pancen bener kandamu
iki pancen salahku
mugo-mugo oleh sing luweh ayu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe kowe
yowes ben tak iklaske
yen meh mbalik mbe kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luweh apik

pancen dudu dalane
aku gandeng mbe kowe
yowes ben tak iklaske
yen meh mbalik mbe kae

pancen dudu jodoku
senajan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luweh apik
mending ojo kesusu
golek sing luweh apik

Let's Stream 'KADUNG JERU' by HAPPY ASMARA




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics HAPPY ASMARA - KADUNG JERU provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song HAPPY ASMARA - KADUNG JERU available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu HAPPY ASMARA - KADUNG JERU lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment