Tuesday, April 14, 2020

Lirik NDX AKA - GOBLOK

Lyrics for 'GOBLOK' by NDX AKA


Kok aku iso nganti goblok koyok ngene
Nangismu karo aku bahagia ro liane
Bola-bali ati mbok larani
Nanging kowe tetep tak tresnani
Roso sayangku tak setel ra gejeron
Ketimbang soyo ajur
Aku mundur alon-alon
Wes tak loske kowe ro liane
Pancen kabeh iki wes dadi dalane

Rasane atiku loro
Yen kelingan janji-janji
Mbiyen ngomonge tresno
Eh jebule mung ngapusi
Pisan pindo tak ngapuro
Ping telu ro wongliyo
Ping papat malah lungo
Asssh atiku wis kulino
Dilarani bola-bali ngopo tak baleni
Opo koyo ngene roso tresno tekan mati
Aku pengen lali kepiye carane
Duh gusti atiku ambyar rasane

Kok aku iso nganti goblok koyok ngene
Nangismu karo aku bahagia ro liane
Bola-bali ati mbok larani
Nanging kowe tetep tak tresnani
Roso sayangku tak setel ra gejeron
Ketimbang soyo ajur
Aku mundur alon-alon
Wes tak loske kowe ro liane
Pancen kabeh iki wes dadi dalane

Wis hop stop
Aku rakuat tenan
Lakoni tresno iki
Rasane dadi edan
Saiki aku sadar Koe
Nangis ning pundak ku
Tok jileh nggo bersandar
Nek wis mari ninggal aku
Tangis air matamu
Kubalas dengan cinta
Tapi kasih sayangku
Kau balas dengan luka
Cidro ning ati iki ben tak tambani
Tulong koe lungo wae
Please don't back to me!

Cewek:
Teko ku larani atimu
Lungoku gawe tangise sliramu
Sepurane kabeh iki salahku
Opo ra iso dibaleni
Cerito tresno koyo wingi
Janjiku bakal tak tresnani
Kowe tekane mati...

Kok aku iso nganti goblok koyok ngene
Nangismu karo aku bahagia ro liane
Bola-bali ati mbok larani
Nanging kowe tetep tak tresnani
Roso sayangku tak setel ra gejeron
Ketimbang soyo ajur
Aku mundur alon-alon
Wes tak loske kowe ro liane
Pancen kabeh iki wes dadi dalane

Let's Stream 'GOBLOK' by NDX AKA




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics NDX AKA - GOBLOK provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song NDX AKA - GOBLOK available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu NDX AKA - GOBLOK lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment