Monday, April 27, 2020

Lirik NDX AKA - Konco Musiman

Lyrics for 'Konco Musiman' by NDX AKA


Pas jaman koe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman koe mulyo
Koe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Susah seneng tak kancani
Tibo tangi tak tulungi
Mbiyen takone posisi
Saiki koe neng endi

Ndumeh sugih terus lungo
Lali karo konco-konco
Aku ono pas rekoso
Kowe lungo pas wes mulyo

Rokok entek yo cupitan
Madang angkring yo kembulan
Pendak dino ngalor ngidul
Bingung goleke utangan

Saiki uripmu penak
Lali karo konco cerak
Lagi sugih anyaran
Polahmu uwis macak sengak

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyok kirek
Ra mikir sedulure
Ra mikir kekancane

Pas jaman koe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman koe mulyo
Koe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Saiki koe lungani
Rugi aku le nulungi
Rugi aku le ngancani
Balesanmu koyo tai

Ibarate koe kere
Saiki wis munggah bale
Konco susah perjuangane
Saiki dilalekke

Kelingan ra pas atimu
Dilarani dadi cidro
Koe sambat ro sopo
Nek udu karo konco-konco

Wes pedot tekan semene
Kekancane sedulure
Aku ora butuh
Konco model asu koyo kowe

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyok kirek
Ra mikir sedulure
Ra mikir kekancane

Pas jaman koe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman koe mulyo
Koe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Pas jaman koe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman koe mulyo
Koe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Let's Stream 'Konco Musiman' by NDX AKA




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics NDX AKA - Konco Musiman provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song NDX AKA - Konco Musiman available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu NDX AKA - Konco Musiman lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment