Monday, April 13, 2020

Lirik Vita Alvia - Pingin Sayang

Lyrics for 'Pingin Sayang' by Vita Alvia


Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Esok awan bengi mung kebedo ati
Pengenku meng siji kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Reff
Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Let's Stream 'Pingin Sayang' by Vita Alvia




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Vita Alvia - Pingin Sayang provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Vita Alvia - Pingin Sayang available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Vita Alvia - Pingin Sayang lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment