Sunday, May 17, 2020

Lirik Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)

Lyrics for 'Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)' by Happy Asmara feat. Denny Caknan


Prapatan Kartonyono terkenang
Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal
Aku kelingan ayeme pengertian
Kowe Mantanku paling kurindukan

Nyadari aku ora iso lali
Saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
Tanpo kowe uripku ambyar

Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk'an
Durung ngerti arti pengertian

Saben aku kelingan
Meeesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan

Reff :
Kartonyono aku sing medot janji
Aku sing ngelarani
Saiki getunning nburi
Nyesel ning ati

Ora nyono nyatane terus kangen
Isih tresno karo kowe
Banget tak rasakke
Opo kudu balikan karo kowe

Let's Stream 'Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)' by Happy Asmara feat. Denny Caknan




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment