Saturday, May 9, 2020

Lirik NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM

Lyrics for 'MBOTEN SAGED SUNGKEM' by NDARBOY GENK


Roso kangen sing kudu tak pendem
Bodho iki mboten saget sungkem
Tasih katah salah, luput lan dosaku
Bapak ibu ngapuranen aku

Sopo wong sing ati ne ra sedih
Bodho iki aku ora mulih
Akeh wong sing nganggur, akeh wong do ngelih
Salam kangge dulur lan tonggo tepalih

Tak ikhlas ikhlaske
Tak lilak lilakke
Pacobaning urip
Mugo ndang ono tambane

Sabar (kudu sabar)
Aku mung iso wenehi kabar
Di kandeli usaha ugo ikhtiar e
Gusti kulo nyuwun kawelasane

Pasrah ( kudu Pasrah)
Iki kabeh mung mergo musibah
Meh ngopo ngopo kudu neng njero omah
Weling ku mung siji, ndedonga lan ngibadah

Let's Stream 'MBOTEN SAGED SUNGKEM' by NDARBOY GENK




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu NDARBOY GENK - MBOTEN SAGED SUNGKEM lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment