Saturday, May 30, 2020

Lirik Nella Kharisma - Sadar Posisi

Lyrics for 'Sadar Posisi' by Nella Kharisma


Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku

Let's Stream 'Sadar Posisi' by Nella Kharisma



Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Nella Kharisma - Sadar Posisi provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Nella Kharisma - Sadar Posisi available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment