Saturday, June 20, 2020

Lirik ARYA GALIH - NGLILAKNE KOWE

Lyrics for 'NGLILAKNE KOWE' by ARYA GALIH


Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nanging opo salah yen aku nresnani koe
Yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene
Opo seneng yen gawe loro atiku,mung gawe tatu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggal ake aku

Reff:
Lungo o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Let's Stream 'NGLILAKNE KOWE' by ARYA GALIH




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics ARYA GALIH - NGLILAKNE KOWE provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song ARYA GALIH - NGLILAKNE KOWE available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu ARYA GALIH - NGLILAKNE KOWE lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment