Friday, July 3, 2020

Lirik PENDHOZA - TULISAN ATI

Lyrics for 'TULISAN ATI' by PENDHOZA


tak tulis ning ati nganggo eluh moto iki
cerito aku ro kowe akeh lika likune
sak bendinane mesti tak dongak dongakne
ben supoyo awak dewe langgeng selawase

rungokno sworone ati lewat laguku iki
ojo nganti nglarani aku mesti ora mari mari

matur nuwun wes gelem ngenteni
ratau mblenjani eling sumpah lan janji
percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
ojo sedih atimu separuh nyawaku sliramu

tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
aku ro kowe sing nduweni cerito
tulung dijogo saling percoyo

aku ning kene mung eling sliramu
urip raiso yen tanpo tresnamu
kabeh mergo setyoku setyoku

rungokno sworone ati lewat laguku iki
ojo nganti nglarani aku mesti ora mari mari

matur nuwun wes gelem ngenteni
ratau mblenjani eling sumpah lan janji
percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
ojo sedih atimu separuh nyawaku sliramu

matur nuwun wes gelem ngenteni
ratau mblenjani eling sumpah lan janji
percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
ojo sedih atimu separuh nyawaku sliramu

Let's Stream 'TULISAN ATI' by PENDHOZA




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics PENDHOZA - TULISAN ATI provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song PENDHOZA - TULISAN ATI available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu PENDHOZA - TULISAN ATI lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment