Friday, July 3, 2020

Lirik RNK - LALEKNO TRESNAMU

Lyrics for 'LALEKNO TRESNAMU' by RNK


naliko biyen bebarengan dadi siji
kowe lan aku susah seneng tetep dilakoni
ning opo kowe tego nglalekke janji
sing tau mbok ucap raono bukti

tekan saiki aku raiso lali
keloro ati iki nganti kepati pati
kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
segampang kuwi kowe nglungani
tanpo roso salah saiki kowe teko

raiso aku bali ning sandingmu
lalekno tresnamu wis ajur kabeh rosoku
cukup semene wae antara aku ro kowe
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
lilakno aku

tekan saiki aku raiso lali
keloro ati iki nganti kepati pati
kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
segampang kuwi kowe nglungani
tanpo roso salah saiki kowe teko

raiso aku bali ning sandingmu
lalekno tresnamu wis ajur kabeh rosoku
cukup semene wae antara aku ro kowe
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
lilakno aku

raiso aku bali ning sandingmu
lalekno tresnamu wis ajur kabeh rosoku
cukup semene wae antara aku ro kowe
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
lilakno aku, lilakno aku

Let's Stream 'LALEKNO TRESNAMU' by RNK




Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics RNK - LALEKNO TRESNAMU provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song RNK - LALEKNO TRESNAMU available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu RNK - LALEKNO TRESNAMU lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment