Thursday, September 17, 2020

Lirik Syahiba Saufa - Nutupi Laraku

Lyrics for 'Nutupi Laraku' by Syahiba Saufa


Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo ning atiku
Sing rung kulino

Terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Let's Stream 'Nutupi Laraku' by Syahiba Saufa



Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Syahiba Saufa - Nutupi Laraku provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Syahiba Saufa - Nutupi Laraku available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment