Sunday, November 22, 2020

Lirik SYAHIBA SAUFA - GOLEK LIYANE (LUNGAMU NINGAL KENANGAN)

Lyrics for 'GOLEK LIYANE (LUNGAMU NINGAL KENANGAN)' by SYAHIBA SAUFA


Cobo tak kuwat kuwatne 
nyawang kowe gandeng dekne
bisoku amung ndungakne
mogo langeng selawase 
lungamu ningal kenangan
tekamu ngirim undangan
medotne tali katresnan
yen pancen kuwi dalane
tak trimo keputusane
aku tak golek liyane

reff ; 
sak tenane aku sayang 
jroning atiku iki wegah kelangan
tak ikhlas kowe ilang
snajan kowe biyen wes tau tak sayang
tresnoku kok sio sio
ningal tatu nembus jroning dodo
mugo kowe ora getun
cekap smanten matur nuwon 2X

Let's Stream 'GOLEK LIYANE (LUNGAMU NINGAL KENANGAN)' by SYAHIBA SAUFA



Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics SYAHIBA SAUFA - GOLEK LIYANE (LUNGAMU NINGAL KENANGAN) provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song SYAHIBA SAUFA - GOLEK LIYANE (LUNGAMU NINGAL KENANGAN) available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

lirik lagu SYAHIBA SAUFA - GOLEK LIYANE (LUNGAMU NINGAL KENANGAN) lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment