Sunday, November 22, 2020

Lirik Vita Alvia - Nutupi Laraku

Lyrics for 'Nutupi Laraku' by Vita Alvia


**
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Back to **

Yen terus sabar aku uwes tau 
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Let's Stream 'Nutupi Laraku' by Vita Alvia



Disclaimer: Check this out! all the music video and lyrics Vita Alvia - Nutupi Laraku provided on this blog is copyright / ownership of the authors, artists and music labels are concerned. 

Be aware that entire media including the video clip & lyrics of the song Vita Alvia - Nutupi Laraku available on this site are for promotional and evaluation purposes only and we also do not provide any MP3 files downloader here.

Guy's let support our artist & the production crew that working hard to released there masterpiece by getting the legit & original CD/DVD and digital music download such as Spotify, iTunes, Deezer, Joxx, KKBOX & others legit music medium.

Enjoy the share of lirik lagu Vita Alvia - Nutupi Laraku lyrics.
lirik lagu Vita Alvia - Nutupi Laraku lyrics. Rating: 4.5 Review By: myID

0 comments:

Post a Comment